ODLA DIN EGEN MAT

Inspirationskurs i hållbar och effektiv odling

Kom igång med hushållsjordbruk på 3,5 timmar. På den här kursen får du en guidad tur i en liten villaträdgård i permakulturdesign som ger en familj grönsaker under hela året. Vi går igenom val av sorter, serieodling, jordhälsa, täckodling, hur du lockar nyttodjur till din odling och mycket mer. Kursen riktar sig till dig som vill börja odla men inte riktigt vet hur och till dig som redan har kommit igång men vill lära mer om hållbarhet och hur man får ut mycket mat på liten yta. 

Det kommer även att finnas plantor till försäljning.

  • Datum och tid: 3,5 timmar. Nya datum kommer 2023
  • Kostnad: 950kr
  • Plats: Hässelby
  • Anmälan och frågor: mikrojordbruk@gmail.com
  • Fika: Vi bjuder på hembakat bröd och något direkt från trädgården.

NYA KURSDATUM KOMMER VÅREN 2023: KURSEN ”ODLA DIN EGEN MAT” 

ODLA DIN EGEN MAT

Inspirationskurs i hållbar och effektiv odling

Kom igång med hushållsjordbruk på 3,5 timmar. På den här kursen får du en guidad tur i en liten villaträdgård i permakulturdesign som ger en familj grönsaker under hela året. Vi går igenom val av sorter, serieodling, jordhälsa, täckodling, hur du lockar nyttodjur till din odling och mycket mer. Kursen riktar sig till dig som vill börja odla men inte riktigt vet hur och till dig som redan har kommit igång men vill lära mer om hållbarhet och hur man får ut mycket mat på liten yta. 

Det kommer även att finnas plantor till försäljning.

  • Datum och tid: 3,5 timmar. Nya datum kommer till våren 2023
  • Kostnad: 950kr
  • Plats: Hässelby
  • Anmälan och frågor: 
  • mikrojordbruk @ gmail.com
  • Fika: Vi bjuder på hembakat bröd och något direkt från trädgården.

Vi håller regelbundet kurser i mat-odling och kompostering på liten yta. Då och då har vi helt andra kurser, till exempel linodlarkurs eller förädling av grönsaker. Håll utkik här eller i våra sociala medier så ser du vad som är på gång. Eller mejla oss för intresseanmälan: mikrojordbruk @ gmail.com

Sagt om vår tidigare inspirationskurs ”Odla egen mat”:

Inspirerande, man känner att nu vill jag pröva”
”Upplevde er som kunniga”

”Trevligt, god ton. Öppet, generöst med frågor och svar”
”I
nspirationen! Glädjen!
Tydligt. Lagom med info så att man kan komma ihåg, fokus på grunderna”